Vad vi gör & hur vi gör det!

Vi skapar hållbar konkurrenskraft genom att stötta dig i digital och kulturell transformation.

Vi designar processer och faciliterar inom ämnena digitalisering, ledarskap, teamutveckling och företagskultur. Du kan anlita oss för enstaka workshops, master classes och utbildningar eller i större förändringsprocesser. Vi arbetar med allt ifrån medarbetare till styrelser, för bolagsgiganter och för start-ups. Vårt mål är alltid att vara en katalysator för lärande och inneboende potential, hos individ och team. 

FÖRELÄSNINGAR & MASTER CLASSES

Föreläsningar & master classes

Vi föreläser i ämnen som exempelvis digitala trender, ledarskap i en snabbföränderlig värld, innovation och kulturskapande. Vi samarbetar med Hyper Island och Talarforum. Här hittar du en lista på vad vi pratar om just nu. 

DIGITAL TRANSFORMATION

Digital transformation

Digital transformation är de anpassningar ditt företag behöver göra för att förbli konkurrenskraftigt. Vi hjälper dig med roadmap, processdesign, föreläsningar, kurser & workshops för att katalysera ditt företags utveckling & lärande. Vi arbetar med DigJourneys etablerade metodik. 

WORKSHOPS

Workshops 

Våra workshops mixar alltid teori och praktik eftersom vi tror på lärande genom att lyssna, göra, samarbeta och reflektera. Vi designar workshops utifrån dina behov och faciliterar upplevelsen för att säkra att resultatet blir vad du förväntar dig. Här finns en lista över exempel på workshops vi genomför. 

Advisory

RÅDGIVNING

RÅDGIVNING

För dig som behöver rådgivning i ämnen som digitala möjligheter, ledarskap, företagskultur eller process & metod erbjuder vi rådgivning på konsultbasis.  

Designsprints

DESIGN SPRINTS

Design sprints

Vill du förbättra din tjänsts UX? Vill du samla ditt team för att lösa en utmaning? Vi faciliterar Google Ventures metod 5-day-sprint, vilket är en innovationsprocess som används både i start-up-världen och bland mer traditionella företag & organisationer. 

KURSER

KURSER

Behöver ditt team, företag eller organisation utveckla sina digitala skills? Eller behöver ni kanske bli bättre på att samarbeta? Vi designar & faciliterar skräddarsydda kurser. Alla våra kurser baseras på kollaboration och upplevelsebaserat lärande. Här hittar du information om aktuella kurser


LÅT OSS SKAPA TILLSAMMANS!  KONTAKTA OSS.