Låt oss utvecklas tillsammans!

Vi vill förstå dina behov och drömmar. Maila oss på info@studiohow.se eller ring Anna Gullstrand, grundare, på +46705633577. 

AnnaGullstrand_StudioHow.png

Om Anna Gullstrand, grundare av Studio How

Jag älskar att uppleva när människor och team utvecklas och åstadkommer saker som de först inte trodde var möjligt. Därför grundade jag Studio How, som hjälper team, företag och organisationer att förbli konkurrenskraftiga i den "digitala världen". Min erfarenhet ligger både inom vad:et (teknik, digitala trender, framtiden, digitalisering) och inom hur:et (ledarskap, grupputveckling, företagskultur och självledarskap). Genom att kombinera dessa två uppstår magi. Jag är expert på processledning, processdesign och facilitering - dvs. att utarbeta förändringsprocesser och leda workshops.

Jag har jobbat i ledarskapspositioner och inom digital strategi sedan 2005. 2011 ansvarade jag för att etablera digitalbyrån Deasign i Ryssland och mellan 2012 och 2017 var jag VD för fantastiska digitalbyrån Fröjd, där jag fortfarande är delägare. Jag är mycket stolt över att Fröjd fått erkännanden inom både medarbetarnöjdhet (Great Place to Work), kundnöjdhet (2:a plats i Årets Byrå 2017) och tillväxt/lönsamhet (DI Gasell 2017 samt Sveriges mest lönsamma digitalbyrå 2017 enligt Resumé Insikt). Det bevisar vad jag tror på - att fokus på medarbetare och kunder ger resultat på sista raden. 

Jag är smått besatt av evigt lärande och nyfiken på mycket. Är stolt krönikör på BreakIT

Driver just nu ett öppet projekt som ska samskapa en bok om samarbete - The Book Of Collaboration. Vill du vara med? Gå med i vår grupp på Facebook

Stolt ordförande i styrgruppen för Hyper Islands flaggskeppsprogram Digital Media Creative

På Ledarnas topplista över Framtidens Kvinnliga Ledare 5 år i rad. 

Föreläser om digitala trender, digital transformation och kulturell transformation genom Talarforum

Utbildad i management på Hyper Island Digital Media Creative 2003 - 2005 samt på Uppsala Universitet 2001 - 2003.